Klantrecensies

Enkele recensies en beoordelingen welke door klanten aan onze website zijn gegeven.

 • Per internet geld overgemaakt en vanmorgen het bestelde boek al ontvangen. Perfect. Ik bestelde vaker boeken, bijv. via bol.com of marktplaats, waarvoor men, voor een bestelling mogelijk is, men zijn gehele doopceel en wachtwoord moet  leveren. Wat een verademing dat u een logisch systeem hebt. Geld sturen en boek ontvangen. U hebt er een klant bij. (Friesland)
 • Ik kocht een dun kartonnen prentenboek van Jacob Jansma uit mijn jeugd. Het boek dateerde uit ongeveer 1949-1950. In uw beschrijving noemde u "duidelijk gebruikssporen”. Gezien de leeftijd was ik enigszins huiverig voor wat deze sporen zouden inhouden, maar kocht het boek toch. Bij ontvangst bleek het boek een stuk beter dan verwacht. (Heel blije 'oude man')
 • Alle lof over de bestelling.
  De bestelling was ruim op tijd.
  Het boek was degelijk ingepakt.
  Het boek zag er netjes uit.
  Een keurig verzorgde bestelling.
  Kan niet beter. Ik ben hier erg blij mee! (Amsterdam Centrum)
 • De boeken zijn in prima staat aangekomen. Ze zien er erg netjes uit en waren ook erg zorgvuldig verpakt. Ik ben er blij mee en kom zeker nog  eens terug!!!  Hartelijk dank! (Een handwerk liefhebster)
 • Heel hartelijk dank voor het boekje. Het is in goede orde ontvangen. Ik wil u speciaal danken voor de prettige manier en de snelheid waarop u heeft gereageerd op mijn bestelling. Ik ga veel plezier beleven aan het boek en houd goede herinneringen aan de Witte Ganzenveer. Wellicht tot horens (Naarden)
 • Eenvoudige internetsite ook toegankelijk voor mensen met minder computerervaring. Heel goede communicatie. In twee dagen mijn zending netjes bezorgt in een stevige verpakking en het boek ziet er goed uit! (Digibeet, Hasselt)
 •  Het pakketje met de bestelde boeken is goed aangekomen.
  De boeken verkeren in fantastische staat (beter dan verwacht) en waren zeer netjes verpakt, waarvoor dank!
  Nogmaals bedankt voor de zorgvuldige en vlugge afhandeling.
  Vriendelijke groet en succes verder met de zaken. (N.N.)

De Witte Ganzenveer is Topverkoper bij Bol.com.